Coca!!

Gissa vad ajg sitter med till höger om mig?.. Du vet nog svaret.. :) har precis kommit på att booi och boy låter likadant :) glad man kan vara av en sån liten grej ^^ men sån e jag.

Man kan ju inte gå å vara munter hela tiden. Men det har hänt mycket på sistone så har verkligen inte haft tid att hänga på min blogg.. Men det händer att man gör det!.. Som nu. ser att det finns några som läser iaf!..
Kul e det!.. Här är en fotoläxa om koka kola!



It's Time!

It's time to?... Ähh vet inte vad det är tid för?... men kan rabbla upp flertaler saker som det inte finns tid till..  Har kommit fram till ett par saker i helgen...

1. W är en grym bokstav.. Speciellt när man har den på väggen
2. Jag dricker waay mutcho coca cola!.. Måste dra ner på det intaget...
3. Insåg hur jävla mycket skräp jag äter ^^ :P
4. Dagen efter insåg jag att jag inte kan sluta dricka cola eller sluta upp med skräpisboi..
5. Jag kommer dö av cola canser.. finns det inte blir man den förste ^^

Ähh!.. Denna helgen har jag haft tid till lite till ^^ MÅLA!! Trött man blir på vit och grå väggar :)




För att se hur jag gjort!
http://www.styleroom.se/album/23114


// W. Persson

Bratz prov

Yoo!.. Till att börja med vill jag bara säga att jag har ingen aning varför jag skrev den rubrik som jag skrev.. Cp rubrik.. I alla fall!.. Va i tyskenlandet i helgen.. vilket är lääänge lääänge sen!.. Men i alla fall så lägger jag ut några bilder nu =))



För övrigt så tycker jag att klotter är rigtigt snyggt!.. Jag tycker att man borde införa klotterväggar där alla får klottra och på sät sätt kanske klottret inte sprids över hela staden?.. Men fula tags med en fet tusch penna är big no no!.. bara as niciga tags like this! Nån som håller med mig?.. Aja.. Åter till bilder från tyskenlandet! =))








Ähh!.. bilderna vill inte lägga sig bredvid varanda -.-


RSS 2.0