Lättlurade troll

Hehehe, troll har noll koll.. Jag gömde en liten liten mini dvärg!, asså fatta hur liten han var.. Miniminal verkligen!.. Men i alla fall!.. Så jag lurade upp en mnindre som fick stå å posa framför kameran!.. Pallar inte fixa nåt med den i photoshop så langar upp den precis som den är tagen!..


Studio photo

En skummis typ.. Asså det e sjukt svårt att få ljuset rätt!.. Han har helt klart för mycket hår och för lite kropp.. Inte ens säker på om det äe en kille.. Han har liksom ingen pingla där nere.. men får söka upp det nån dag. Men i alla fal.. Ljuset måste ju komma exakt rätt och har inte riktigt hittat det än.. trodde inte att det kunde vara så svårt att fota i studio ^^


!!djön tseM

Okey, bilden jag mest e nöjd med!.. Här e den?.. Fast kanske finns fler?.. Men har bara inte hittat den i bildsamlingen?.. Min mamma säger att hennes bildsamling är så stor.. Jaa, den e så stor att man inte ens kan hitta den med förstoringsglas.. Det ni!..



Bilden e tagen under under rimfm festivalen
i Helsingborg i somras och är faktiskt inte
alls redigerad..

Myine hamster

Kan ni gissa varför hon heter jessy?.. Det är simpelt.. jag tycker Lina är ett fint namn.. Fast diggar bokstaven Y.. Så la till det, Linday.. Sen tyckte jag att L:et stack upp lite så gjorde det till ett J.. jinday.. Shit.. Kom på sen att det blev alldelses för många vokaler.. Tog bort några.. Jndy.. Gillar inte bokstäverna nd heller -.- .. Pallar inte dem bara.. Jy skulle hon egentligen heta.. Fast det saknades något.. Skiten under nageln fattades.. Sen blev det Jessy .. True storry..




läsk(igt)

Hmm.. kom just på att läsk är början på ordet läskig.. Kanske någon koppling mellan detta?.. Kanske att det började med att bassänger som man badar i var fyllda med läsk.. Men sen var det någon som råkade spruta läsk och rykte till?.. Kanske var det så att när strålen kom .. Från läskpumparna så kom.. Eller att himlen ryste på skärnorna?.. Eller att man såg en treskärt?.. Kanske skriver jag kanske läser jag?.. Ignorera allt jag skrev.. Skrev inge viktigt.. som jag brukar göra.. .



Asså det tog mig runt 3 timmar i
photoshop att göra bilden till
höger.. Eller vänta.. vilket håll e
höger?.. Skit samma.. Nån av de
tog mig lång tid att göra.. Något
som en kunnig skulle gjort på runt
20 min.. What eva!.. ^^

Randoms!!! + knugden?!..

Igår va det nog eller i förrigår.. ^^ Skulle fota sveriges kånung!, Men just när han anlände!.. BOOM!!.  Hela jordens regn hade han med sig!.. Hopplös unge den där.. Kanske e det så att kungen är regnets herre?.. Liksom bossen över vädret?.. Vad jag minns så regnade det på hans dotters bröllop med.. Då även kungen var på plats?.. Tillfällighet!?.. No Way!.. !! Han e inte Sveriges kånung.. Han e en random unge som är vatten pedoman!..

Fick fota randoms!.. Det e nog det bästa som finns :)
Vilken e bäst?..



// W. Persson

close up +10

Komsi komsi, Nu fick jag mitt close up filer!, kan ta sjukt nära nu.. Bilden är inte jätte bra!.. Men att med ett 70-200mm f/4 IS USM och close up på det.. Så e det ganska bra!.. Inte gjort för det!.. Jag fotade nog bilden under 5cm från objektet!.. Det e liksom!.. Går det ens?.. Tydligen..

Men iaf.. Fokusen balla ur.. Så fick köra manuellt och den fungerar inte normalt den heller.. ^^


hur kallt kommer till

Shit va kallt det börjar bli nu på mornarna.. Men nu tänkte jag ta å förklara varför det verkligen är kallt på vintern!.. Jag går ju NV så det e vardags snack för mig..  Okey!.. Man brukar ju snacka om att fåglarna flyger söderut på vintern.. Det e just därför det blir kallt.. När man andas kommer varm luft ut ut munnen, eller vit som på bilden.. När inte fåglarna andas ut något vitt längre i sverige blir det ju inte lika varmt i luften längre och det e just därför det blir kallare..


Kall helg!

Lövens tid är inne.. Faller och lämnar sina platser.. Reservationsbyrån har fullt upp att reservera till platser till löven nsäta år.. Alla vill ha dem!.. inte lätt.. Men hur kommer lösen upp igen?.. Har alltid missat det.. Helt plötsligt sitter de där!.. Nästa år ska jag inte missa det!.. Här är life fler höstbilder ;)







Man ska alltid..

Det finns en del grejer här i världen som man alltid ska ha med sig i fall att..

1. En toarulle, Man vet aldrig när det händer å måste klämma ut nåt på andra sidan.
2. En coca cola burk!, Man vet aldrig när man blir sugen!!
3. Pengar!, utifall att du har glömt nr. 2 så du kan köpa dig en cola..
4. En kamera som du kan sälja eller byta mot en cola burk!

Jag lovar till 100% att det är värt det just den sekunden du öppnar burken tar första klunken... Sen kanske du får ångest.. Men vafen.. Det va en cola juue ;P

Fast fotade denna bilden från bilen när jag åkte i skogen.. Snabbt upp med kameran och plåta!.. Inga bra bilder.. Men det kunde blivit ^^ Det roliga är att jag tänkte att jag skulle ta kameran i knät bara för att om något sånt här skulle hända!.. och så hände det .. Kanske blir fler bilder sen.. har 464 bilder att kolla igenom efter en natt utomhus..
Fast hade ingen cola .. Så kanske inte blev så bra.. ..

Ägnade 30 min åt en .GIF bild så fungarar den inte.. Men länkar till den senare..
// W. Persson

 


Kanske fel ändå

Hmm.. Med andra droppar i kranen blir det ändå inte som jag vill.. SKärpan finns.. Men inte vettnet.. Eller hyfsad skärpa.. Dok färglösa droppar.. Kanske dessa saltdroppar inte var något att ha ändå?.. Vad kan mer skvätta?.. Hmm.. . Får tänka på saken!


Random guy

Som ni vet gillar jag randoms!, Gillar det för att det är randoms liksom.. Man känner inte dem ^^ .. Ähh.. ingen aning om varför jag gillar det, men fler såna blir det, här är en liten del av hösten samt en random.. inte nog med det .. PÅ EN CYKEL!!.. Neeeice!



Jag ska försöka att fota vattenbilder ikväll!.. Måste bara orka ;P
// W. Persson

Bad drops, bad!!

Gårdagens droppar var inte bra nog, verkligen inte!.. Så tänkte att jag skulle hämta några nya denna gången, som verkligen inte är några nybörjare på att stänkas!, SALT WATER IT IS!.. Vad är inte bättre än vatten från en strand, de hoppar runder, skvätter och har sig varje sommar!, Det är proffs droppar det!.. Tanken är i alla fall att det ska bli as bra bilder ikväll, eller iaf hyfsade med skärpa!

// W. Persson

Vattenlek

Kände för att faila med vatten idag.. Eller egentligen inte faila.. Men det e vad det blev och de stackars vattendropparna som jag kasta bort på det här kanske inte ville det.. Tänk att vara vattendroppe och vilja släcka en brand, diska en tallrik, bli uppslickad av en hund eller bara rinna i en vaker damm och kanske blubbas upp av en fisk eller vad de nu gör..(gapar, stänger, gapar, stänger) Men vattendropparna blev nu fotade och failade..!!.. Ska göra om det nån da!.. Och då inte faila.. skärpan suger på de små stackarna..



// W. Persson
PS. De små bilderna är inte ens värda att tryckas på ^^

Har hösten börjat?..

Nu har jag varit ute å fotat lite, för att se om hösten ens finns?.. Gör den, gör den inte?.. Här är ialla fall ett par bilder från idag!.. Ska försöka att hinna fota minst en gång till innan alla löv fallit av och går i ide tills våren då de samlat ork och kraft för att vara gröna ett halvår till... Måste vara jobbigt att vara löv.

 

Ööhh, INGE bra men kommer kanske nästa gång...
// W. Persson


Stjärnhimmel eller?..

Det finns ju vissa bilder som är klassiska som alla fotografer gör.. Här är en av dem?..
Men jag va inte så kreativ med bilden.. Kunde ju haft något i förgrunden eller nåt.. Men men..
Ska gå ut och göra något bättre av saken.. Fast kameran klarar bara 30 sek som högst..
vore bra med en minut.. Men men.. En början ;P


Vilken skillnad

Shit, Jag har en fotouppgift att fota ett objekt och leka med ljuset.. Allt man ska inte röra kameran eller objektet, bara ljuset.. Kom just på vilken jävla stor skillnad det är mellan blixt och inte blixt ljus.. Vilket mer behagligare och mjukare ljus det gav ifrån sig med ett fönster och en reflexskärm.. !!



Kan du gissa vilken som är tagen med blixt?..

// W. Persson

Shit, Jag har en blogg!



Jahaa, Då har jag också en blogg?.. Vad tänkte jag lägga ut här då?.. Om mitt liv och att jag ska till min kompis å fika på stan och att jag hatar skolan.. Neee.. Inget som lockar mig att skriva om.. Vem vill veta det typ ^^ ;P  Okey.. Jag tycker det e kul att läsa andras men skriva om mina verkar trisst..   Så tänkte mest om det jag fotar.. Så det kommer väl bli mest foton här!!!

... Tänke göra en .GIF bild på hur man sparar sidor till favoritfältet.. Men det e lätt.. högerklivka sen lägg till som favorit ..men pallade inte göra en.. klockan e fan 02:07 nu ^^ Goo start på bloggandet..
Kan ju lägga ut en av mina bättre bilder i samlingen ;P


Kommer nyare bilder.. Alla har väl redan sett denna?..

// W. Persson

RSS 2.0